Overnachtingslocaties

Je kunt bij ons van basic tot super de luxe overnachten, in kleine of grote groepen;
Onderstaand een aantal voorbeelden waar wij met onze groepen verblijven.

Groepswoningen Tiendeveen

Groepswoningen Tiendeveen

De groepswoningen in Tiendeveen liggen midden van Drenthe. In de buurt van natuurgebied Het Mantingerveld en golfbaan de Martensplek vind je deze vakantievilla’s met luxe keuken, jacuzzi en sauna. 

Groepsaccommodatie de Friese Ardennen

Groepsaccommodatie de Friese Ardennen

De luxe accommodatie van het OUTDOORRESORT De Friese Ardennen (voormalig De Schoapedobbe) beschikt u over 10 slaapkamers. Dit vakantieverblijf bevat een ruime keuken waar gemakkelijk voor grote groepen gekookt kan worden. De groepsaccommodatie is voorzien van een sauna en ook vindt u verschillende recreatiemogelijkheden zoals een pooltafel een grasveld in en rondom het groepsverblijf.

Groepsaccommodatie Boscamping Appelscha

Groepsaccommodatie Boscamping Appelscha

Keuze uit drie grote comfortabele accommodaties, op de grens van Friesland en Drenthe. Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u deze gezellige groepsaccommodaties. Fraai gelegen op de grens van Friesland en Drenthe, veel ruimte, zowel in als om de accommodaties, voor creativiteit, sport en spel. 

RCN Roggeberg Appelscha

RCN Roggeberg Appelscha

Op de RCN Roggeberg zijn bungalows, stacaravans, kampeerchelets of boshutten in verschillende typen: voor vier, zes of acht personen. Alle bungalows en lodges  zijn zeer comfortabel. Enkele luxe modellen hebben extra’s als een vaatwasser, ligbad of stoomdouche. Vanuit de camping fiets je direct het bos in.

Groepsaccommodatie Wouda Appelscha

Groepsaccommodatie Wouda Appelscha

Gelegen in Appelscha, op 100 meter van een prachtige omgeving van bos, mooie fietspaden en zandverstuivingen. Kampeerboerderij Wouda is bij uitstek geschikt voor 15 tot 280 personen.