Bergijk
Bouwservice

betrouwbaar (ver)bouwen

Ook voor installatiewerk neemt u contact op

Voor nieuwbouw of verbouwklussen schakelt u een betrouwbaar bedrijf in…

Bergijk Bouwservice: persoonlijke benadering in combinatie met ouderwets vakmanschap 

Wij kunnen voor u de meest voor de hand liggende installatiesystemen verwerken of aanleggen. Niet alleen de water / afvoer en elektra-werkzaamheden, maar ook de aanleg van uw cv-ketel, vloerverwarming, zonnepanelen of andere systemen.

 

Alle diensten voor uw klus in huis

Bergijk Bouwservice verbouw en of aanbouw, wij verzorgen uw verbouwing Appelscha friesland

(ver)bouw

Wij hebben alle service in huis om uw project aan te nemen en volgens planning en offerte op te leveren, uiteraard met de snelheid, flexibiliteit en kwaliteit die u van ons mag verwachten! Dat betekent inclusief offerte en tekening tot aan de volledige oplevering van de (aan- of ver-) bouw.

Installatiewerk

Wij kunnen voor u de meest voor de hand liggende installatiesystemen verwerken of aanleggen. Niet alleen de water/afvoer en elektra-werkzaamheden, maar ook de aanleg van uw vloerverwarming of andere systemen.

Sanitair

Denkt u er overna om de badkamer of het toilet een grote renovatiebeurt te geven? Wij kunnen uw project volledig uit handen nemen. Dus vanaf de tekening, het sloopwerk, het afvoeren van de materialen, tot en met de installatie, tegelwerk en het afmonteren en kitten van uw nieuwe sanitaire ruimtes.

Contact opnemen

Heeft u genoeg gezien? Of wilt u meer weten over bepaalde opdrachten die wij afgerond hebben. Neem in alle gevallen contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Contact kan op meerdere manieren. Via e-mail of het contactformulier kunt u ons uitgebreid uw verhaal doen, dan nemen wij contact met u op. Natuurlijk kunt u ook bellen.

Rechtstreeks contact opnemen

Bezoekadres:
Bergijk Bouwservice
Venekoterweg 17
8431 HG  Oosterwolde
Tel: 06 5232 1755
Mail: info@bergijkbouwservice.nl
KvK: 01182078

Postadres:
Bergijk Bouwservice
Bosweer 31
8426 GS Appelscha

Name(Vereist)
Address(Vereist)